HIGHLIGHTS

Cina ajur utawa mirah telpon karo fitur gedhe?! Kita "Simon". A akèh FOTO.

Mutusaké kanggo menehi kanggo bojone ing tahun saka budget anyar, modern telpon pinter. Ing wektu iku iki smartphone Asus ZenFone 4 (A450CG) lan piyambakipun asring kaanan ora marem karo kang karya. Bubar Asus nyumerepi metu kanggo wektu dawa kanggo mbukak aplikasi lan banget cepet baterei kosong, bisa diperlokake, malah ing mode hemat daya. Sawetara kaping malah mudhun ing laku dawa. Kene pot...